Skip to main content

Συγχαρητήρια μηνύματα σε Μάντη και Καγιαλή για το χάλκινο μετάλλιο

Οι δύο χάλκινοι ολυμπιονίκες έλαβαν συγχαρητήρια μηνύματα από εκπροσώπους της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.

Συγχαρητήρια μηνύματα από εκπροσώπους της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας έλαβαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην ιστιοπλοΐα (κατηγορία 470) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, την Πέμπτη.

Σε τηλεγράφημά του προς τους δύο αθλητές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σημείωσε: «Η κορυφαία ολυμπιακή διάκριση και επιτυχία σας, πανάξιος καρπός του συνδυασμού των επίπονων προσωπικών προσπαθειών σας και του υψηλού ήθους σας, ας είναι διαρκής ούριος άνεμος “στα πανιά σας” τόσο για την περαιτέρω αθλητική σας πορεία όσο και κατά την μετέπειτα εν γένει σταδιοδρομία σας. Θερμά συγχαρητήρια».

Συγχαρητήρια στους ιστιοπλόους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή για το χάλκινο μετάλλιο, απέστειλε μέσω Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

«Ολόθερμα συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στα 470 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι δύο κορυφαίοι αθλητές ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατέδειξαν πως, με συνεργασία και επίμονη προσπάθεια, μπορεί κανείς να καταφέρει το καλύτερο και να εμπνεύσει με το παράδειγμά του», ανέφερε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ.