Skip to main content

Συγχαρητήρια Μεϊμαράκη σε Τσίπρα: Να σχηματιστεί άμεσα κυβέρνηση

«Η Νέα Δημοκρατία ούτε διαλύθηκε, ούτε τελειώνει» δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού.

Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για τη διαφαινόμενη από το εκλογικό αποτέλεσμα νίκη του έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει κυβέρνηση.

O πρόεδρος της ΝΔ είπε καταφτάνοντας: «Ολοκληρώθηκε μια εκλογική μάχη την οποία δώσαμε σε σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, πολιτισμένα. Το εκλογικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η Νέα Δημοκρατία ούτε διαλύθηκε, ούτε τελειώνει» δήλωσε αναφέροντας πως φαίνεται ότι σε έξι μήνες φαίνεται ότι οι πολίτες δεν άλλαξαν γνώμη. Ερωτηθείς εάν θα παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ, απάντησε «όλα στην ώρα τους».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να διαπιστώσει: «Το Γενάρη κάποιοι νόμιζαν ότι θα διαλυθούμε και ότι θα μας τελειώσουν, όμως τους διαψεύσαμε».

Η Νέα Δημοκρατία, όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης, απέδειξε ότι είναι ένας ζωντανός οργανισμός και ένας πυλώνας για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Στο εξής, υπογράμμισε ο ίδιος, θα πρέπει «να σχηματιστεί μία κυβέρνηση και από τη Δευτέρα να δούμε τα προβλήματα της χώρας».

Όσον αφορά στην ήττα της Νέας Δημοκρατίας και στα σενάρια της διαδοχής του, ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε: «Το αποτέλεσμα πιστεύαμε πως θα είναι ακόμη χειρότερο, όμως σε έξι μήνες οι πολίτες δεν άλλαξαν γνώμη. Τις τελευταίες εβδομάδες η Νέα Δημοκρατία ανέβασε τα ποσοστά της και αυτό το οφείλουμε στους ανώνυμους υποστηρικτές του κόμματος. Οι πολίτες έδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι εγγύηση για το μέλλον» κατέληξε ο ίδιος.