Skip to main content

Σηφάκης: «Συγκεντρωνόμαστε στην Σούπερ Λιγκ»

Μετά την ευρωπαϊκή πορεία ο Άρης πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, σύμφωνα με τον Μιχάλη Σηφάκη.
Με δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, το παιχνίδι που τον σημάδεψε στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στην Σούπερ Λιγκ.
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
«Κάναμε πολύ όμορφο ταξίδι, το οποίο κράτησε 6-7 μήνες. Η ομάδα πέτυχε σπουδαία πράγματα. Δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι. Μετά από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, που έληξε 0-0, υπήρχαν ελπίδες για το δεύτερο, αλλά γνωρίζαμε για τη δυναμική των αγγλικών ομάδων στην έδρα τους. Από τη στιγμή που προηγήθηκαν με 2-0, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Με έναν τέτοιον αντίπαλο, είναι δύσκολο το κάθε παιχνίδι. Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει κάνει κάτι καλό επί αγγλικού έδαφος. Η Σίτι ήταν καλύτερη».
 
Για το αν θα μπορούσε να επιλέξει ποιο παιχνίδι στην Ευρώπη τον σημάδεψε:
 
«Δώσαμε 6 παιχνίδια εκτός έδρας, είχαμε μόλις τρεις ήττες και με τέτοιον κόσμο, γενικά ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές. Αν μου έλεγαν να διαλέξω, δεν θα μπορούσα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Δύσκολα μπορείς να επιλέξεις παιχνίδια και είσαι ικανοποιημένος που έπαιξες».
 
Για την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα:
 
«Για να είμαστε και του χρόνου εδώ, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Η ομάδα πρέπει να είναι στα playoffs, για να έρχεται ο κόσμος σε τέτοια γήπεδα και σε τέτοιες διοργανώσεις».
 
Για τα συναισθήματά του μετά από το παιχνίδι στο Μάντσεστερ:
 
«Σίγουρα είναι η πιο όμορφη στιγμή της καριέρας μου και αυτή η πορεία είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί κανείς δεν το περίμενε, αλλά εμείς πιστεύαμε στις δυνατότητές μας».