Skip to main content

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα κατά Παπανδρέου

Για απόπειρα χειραγώγησης της κοινής γνώμης, που οδηγεί πολλά χρόνια πίσω τον πολιτικό μας πολιτισμό, κατηγόρησε ο Αλέξης Τσίπρας τον Πρωθυπουργό.
Για απόπειρα χειραγώγησης της κοινής γνώμης, που οδηγεί πολλά χρόνια πίσω τον πολιτικό μας πολιτισμό, κατηγόρησε ο Αλέξης Τσίπρας τον Πρωθυπουργό, με αφορμή τη χθεσινή διακαναλική του συνέντευξη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της Κ.Ο. Του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη να καταδικαστεί η κυβέρνηση στις επικείμενες εκλογές και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Παπανδρέου προσωπικά.

«Ο κύκλος της μεταπολίτευσης άνοιξε με τον εκβιασμό «Καραμανλής ή τανκς» και κλείνει με το «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» και ενώ η χώρα μπαίνει στο «γύψο των αγορών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας. Όπως σημείωσε ο εκβιασμός του κ. Παπανδρέου στην πραγματικότητα δεν έχει αντικείμενο, γιατί ήδη η κοινωνική χρεοκοπία έχει επέλθει με το ένα εκατομμύριο των ανέργων και με την ανέχεια και δεν αφήνει κανένα περιθώριο ελπίδας ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και να αποφύγει τον γύψο.

Ο Γ. Παπανδρέου, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. Του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνολογεί όταν ζητά από τους πολίτες να υποτάξουν τη βούλησή τους στις αγορές. «Ο κ. Παπανδρέου συμπεριφέρεται περισσότερο ως ο άνθρωπος των αγορών, παρά ως εκλεγμένος πρωθυπουργός, ευτελίζοντας έτσι τη δημοκρατία», είπε ο κ. Τσίπρας.

Επεσήμανε ακόμη ότι το κόμμα του δεν φοβάται τις εκλογές, τονίζοντας ότι το ζήτημα είναι οι εκλογές να δώσουν προοπτική κι ελπίδα στον λαό. «Η αποχή δεν είναι μήνυμα οργής, αντίθετα ευνοεί τον δικομματισμό», σημείωσε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι εξελίξεις να οδηγήσουν σε κυβέρνηση συνεργασίας. Υποστήριξε μάλιστα πως δεν ήταν τυχαία η χθεσινοβραδινή υποστήριξη του κ. Μητσοτάκη προς τον κ. Παπανδρέου.