Skip to main content

Σφοδρή επίθεση Σακοράφα στην κυβέρνηση

Ανήθικο και σκληρό χαρακτήρισε τον ασφαλιστικό νόμο η ανεξάρτητη βουλευτής, υπογραμμίζοντας ότι «καταστρέφει τις ζωές των γονιών μας, τις δικές μας και υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας».
Ανήθικο και σκληρό χαρακτήρισε τον ασφαλιστικό νόμο η ανεξάρτητη βουλευτής, Σοφία Σακοράφα, υπογραμμίζοντας ότι «καταστρέφει τις ζωές των γονιών μας, τις δικές μας και υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η κυβέρνηση παρεκκλίνει από τις αρχές του Κινήματος. «Ο λαός μάς έδωσε την εμπιστοσύνη του και εμείς τον διαψεύσαμε. Άλλοήταν το πρόγραμμα με το οποίο μας ψήφισαν. Πίσω από τους αριθμούς πουκαλούμαστε να μειώσουμε, υπάρχουν άνθρωποι. Οι άνθρωποι αυτοίβρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της κατάθλιψης. Δεν θα σωθεί τελικάο λαός, αλλά όσοι απομυζούν τη χώρα», υπογράμμισε.

Επιπλέον, δεν θέλησε να παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να συνεργάζεται με την Αριστερά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. «Ό,τι με αφορά το ανακοινώνω εγώ. Προέρχομαι από την Αριστερά. Οιφιλίες μου, οι γνωριμίες μου, ο κόσμος μου βρίσκονται στο χώρο τηςΑριστεράς. Δεν μπορώ να πω εγώ τι θα γίνει, αν θα δημιουργηθεί νέοκόμμα. Η κοινωνία θα επιβάλει το οτιδήποτε. Στις αυτοδιοικητικέςεκλογές, οι πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους», ανέφερε.