Skip to main content

Σφοδρή επίθεση Κούγια σε Σαββίδη - «Αληταράς ο Ελ Καντουρί»

Η έκφραση που τολμήσατε να εκστομίσετε για μένα ότι «χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» είναι άκρως υποτιμητική, λέει ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ

Πυρά εναντίον του Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε στην «υποτιμητική και ποινικώς κολάσιμη έκφραση» του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι «χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης».

Ο γνωστός δικηγόρος υπογραμμίζει πως «τον έχουν κακομάθει οι πολιτικοί "ραγιάδες" της Θεσσαλονίκης» και χαρακτηρίζει «αληταρά» τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ακόμη, ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» καταφέρεται εναντίον του γιου του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Γιώργο, χωρίς να τον κατανομάζει. «Για τη συμπεριφορά του νεαρού μέλους της οικογενείας σας είμαι βέβαιος ότι έχετε προβληματιστεί εάν χρειάζεται ψυχίατρο», σημειώνει και προειδοποιεί ότι «για το νεαρό μέλος της οικογενείας σας το οποίο είναι κορυφαίο μέλος της διοικήσεως του ΠΑΟΚ και για τον αληταρά ποδοσφαιριστή σας η ανεξάρτητη και υπερήφανη ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα». 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η δήλωση του κ. Κούγια:

«Κύριε Ιβάν Σαββίδη

Η έκφραση την οποία τολμήσατε να εκστομίσετε για μένα ότι "χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ο Κούγιας" είναι άκρως υποτιμητική για τον οποιονδήποτε εις βάρος του οποίου απευθύνεται και ποινικώς κολάσιμο.

Αποτελεί δε και ακραία προσβολή προσωπικότητος και έχει ως συνέπεια μεγάλη χρηματική αποζημίωση.

Κύριε Ιβάν Σαββίδη,
Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε και μετά από το προσωπικό σας μήνυμα "να συζητήσουμε να αναλάβω υποθέσεις σας ως δικηγόρος" και τολμήσατε να δημοσιοποιήσετε τέτοια φράση εναντίον μου, αλλά μετά από 6 χρόνια στην Ελλάδα θα πρέπει να έχετε αντιληφθεί, ότι μπορεί 400 χρόνια τουρκοκρατίας να άφησαν πίσω τους "ραγιάδες" (ελπίζω αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις σας στα ελληνικά να σας εξηγήσει τι σημαίνει), αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων είναι υπερήφανοι, αξιοπρεπείς και ανεξάρτητοι άνθρωποι.

Εγώ δυστυχώς για εσάς επί δεκαετίες αυτό το επιβεβαιώνω, είτε στο λειτούργημα μου ως δικηγόρου (γι αυτό άλλωστε μου ζητήσατε να συνεργαστούμε), είτε ως δημόσιο πρόσωπο ανάλογα με τις συμπεριφορές οι οποίες εκδηλώνονται εις βάρος μου, είτε από "κορυφαίους" πολιτικούς, είτε από "κορυφαίους" επιχειρηματίες, όπως εσείς, είτε από τον οποιονδήποτε αληταρά ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι πρόλαβε να μάθει τι έπαθε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μάνατζερ του Τσανδάρη, από τον υπάλληλο σας στον ΠΑΟΚ και τους κακοποιούς οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν, τι έπαθε ο κορυφαίος έλληνας προπονητής Γιώργος Δώνης για να υποχρεωθεί να λύσει το συμβόλαιο του, τι έπαθαν ο ευπατρίδης Γιάννης Αλαφούζος και ο Παναθηναικός, αλλά και ο όμοιος σας Δημήτρης Μελισσανίδης και η ΑΕΚ για να πάρει επιτέλους ο ΠΑΟΚ ένα Κύπελλο και να πάψουν οι υπερήφανοι οπαδοί του να σας χλευάζουν.

Δεν περίμενα ποτέ ότι αντί να διώξετε χτες από τον μεγάλο ΠΑΟΚ αυτόν τον αληταρά ο οποίος έβριζε συνεχώς με τις χυδαιότερες φράσεις στα αγγλικά τις μάνες του προπονητού μας κ. Φυντάνη, του γιατρού μας κ. Μπασδέκη και των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών μας κάθε φορά που περνούσε μπροστά μας και όταν πήγα να τον ηρεμήσω, αφού το παιχνίδι είχε τελειώσει και είμαστε τουλάχιστον ικανοποιημένοι αφού δεν χάσαμε, αυτός έβρισε και τη δική μου μάνα και μένα τον ίδιο.

Εγώ σε όλη μου τη ζωή δεν είχα ούτε έναν σωματοφύλακα και δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να αντιμετωπίζω αυτού του είδους τους αλήτες που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη μου, με τον τρόπο που μπορείτε εσείς να τους αντιμετωπίσετε που έχετε σωματοφύλακες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζομαι ψυχίατρο.

Εγώ δεν έχω μέλος της οικογενείας μου που κάνει κάθε λεπτό αυτού του είδους τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπως κάνει μέλος της οικογενείας σας προσβάλλοντας και απειλώντας οπαδούς, ιδιοκτήτες, προπονητές και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, ούτε έχω μέλος της οικογενείας μου που σε τόσο μικρή ηλικία να χρειάζεται ολόκληρο προσωπικό στρατό και να πηγαίνει ξημερώματα στο γήπεδο του ιστορικού Άρη και να παίζει τον ύμνο του ΠΑΟΚ, αλλά και να έρχεται φιλοξενούμενος στο γήπεδο μας στην πολυτελή και ασφαλή σουίτα που του παραχωρήσαμε και συνοδευόμενος από δεκάδα σωματοφυλάκων να προσβάλλει τους οπαδούς μας με υβριστικές εκφράσεις και άσεμνες χειρονομίες.

Για τη συμπεριφορά του νεαρού μέλους της οικογενείας σας είμαι βέβαιος ότι έχετε προβληματιστεί εάν χρειάζεται ψυχίατρο και βεβαίως και για το νεαρό μέλος της οικογενείας σας το οποίο είναι κορυφαίο μέλος της διοικήσεως του ΠΑΟΚ και για τον αληταρά ποδοσφαιριστή σας η ανεξάρτητη και υπερήφανη ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα.

Εγώ προσωπικά δεν είμαι Παπαθανασάκης για να του πετάτε τριακόσια χιλιάρικα και να τον ξεφτιλίζετε, ξεφτιλίζοντας και τον ιστορικό Ηρακλή, ούτε διοίκηση του Άρη που δεν τόλμησε να κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα.

Μπορεί στη Λάρισα, και γνωρίζω πως, να βγάλατε έναν Παοκτζή πρόεδρο της Ενώσεως, γεγονός που προσβάλλει του οπαδούς μας, αλλά εγώ δυστυχώς για σας εκτός από οικονομικά ανεξάρτητος δεν είμαι και ραγιάς.

Σας έχουν κακομάθει οι "πολιτικοί ραγιάδες" και οι ραγιάδες της Θεσσαλονίκης και για μια ισοπαλία στο ποδόσφαιρο χάσατε έναν ανιδιοτελή φίλο και μάλλον καλό δικηγόρο.

Καταγγελία για την ανακοίνωση σας και για μένα και για τη διαιτησία θα κάνει και η ΠΑΕ ΑΕΛ στα αρμόδια όργανα.

Όσον αφορά για τις δηλώσεις σας για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα, ο συγκεκριμένος διαιτητής σας χάρισε μόνο ένα πέναλτι του Βαρέλα στο Περόνε, σας χάρισε μόνο μια κόκκινη κάρτα από το σπάσιμο της μύτης με αγκωνιά στον Κρίζμαν (πέρασε όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο και αύριο θα του γίνει ανάταξη), σας χάρισε τουλάχιστον 4 κίτρινες κάρτες από σκληρά φάουλ, αλλά μάλλον περιμένατε πολλά περισσότερα από το αγαπημένο παιδί του προέδρου της ΕΠΣ Ηπείρου κ. Βρακά, του οποίου ο γιος είναι αρχηγός της Κ20 του ΠΑΟΚ.

Λυπάμαι που μάλλον σας είχαν διαβεβαιώσει οι άνθρωποι σας στη Λάρισα, ότι το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στη Λάρισα είναι τόσο ευγενικό και ανεκτικό, που είχαν αφήσει τον Μπέο να κάνει βόλτες στο AEL FC ARENA, αλλά αυτά έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί».