Skip to main content

Σφαγή Αντώναρου - Γεωργιάδη στο Twitter για τα μάτια του Σαμαρά

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί και υπανιγμοί Αντώναρου για Γεωργιάδη και Σαμαρά, δίχως, όμως να τους κατονομάζει - Σε σκωπτικό ύφος η απάντηση Γεωργιάδη

Διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Άδωνι Γεωργιάδη έχει ξεσπάσει από χθες για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια και τους υπαίτιους για τα χαμηλά της ποσοστά στις εκλογικές μάχες που διεξήχθησαν.

Οι δύο άνδρες συνηθίζουν να ανταλλάσουν απόψεις μέσω Twitter για την πορεία της ΝΔ, εντούτοις αυτή τη φορά η ήττα στις εκλογές και το θέμα ηγεσίας στο κόμμα, πυροδότησε νέα αντιπαράθεση, με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας τα σενάρια επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Αντώναρος ανέβασε τρία σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, δίχως, ωστόσο, να τον κατονομάσει.

«Τα ακροδεξιά σαπρόφυτα ξαναχτυπούν και με κάνουν να γελώ. Γιατί ονειρεύονται επαναφορά του κυρίου που οδήγησε τη ΝΔ στον ιστορικό της πάτο. (Μάιος 12)», έγραψε, αρχικά, ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ακολούθησαν ακόμα δύο, σε στυλ κουίζ. «Απλό κουίζ: Δυο είναι οι χειρότεροι κοινοβουλευτικοί πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης. Ο ένας είναι ο ΓΑΠ», σημείωσε ο κ. Αντώναρος στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο σχολίασε με νόημα: «Κι άλλο κουίζ: Ποιος ήταν ο πιο αγοραφοβικός πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης;».

Λίγο αργότερα, τις παρεμβάσεις του κ. Αντώναρου σχολίασε με σκωπτική διάθεση ο Αδ. Γεωργιάδης. «Ψύχραιμος, κόσμιος και συνετός λόγος, υπόδειγμα μεσαίου Χώρου, ικανός να τραβήξει Κεντρώους στη ΝΔ», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, παραθέτοντας το σχόλιο του Ευ. Αντώναρου.