Skip to main content

ΣΦ ΠΑΟΚ Χανίων: Εξωφρενική η τιμή των εισιτηρίων για το αυριανό ματς

Ο «ασπρόμαυρος» σύνδεσμος στα Χανιά καλεί τον κόσμο του «Δικεφάλου» ώστε να δώσει το «παρών» αύριο στα Περιβόλια για το παιχνίδι με την κρητική ομάδα

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε να δώσει το «παρών» αύριο στα Περιβόλια για το παιχνίδι με τον Πλατανιά απηύθυνε ο «ασπρόμαυρος» σύνδεσμος στα Χανιά αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τις τσιμπημένες τιμές των εισιτηρίων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του σνυδέσμου:

«Ξεκινώντας από το ζήτημα της άφιξης της ομάδας μας ενημερώνουμε όλο τον ασπρόμαυρο λαό των Χανίων και όχι μόνο ότι αυτή θα λάβει χώρα στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής (15/12) και όπως κάθε χρόνο θα γίνει και η παραδοσιακή πλέον υποδοχή της εκ μέρους μας στο αεροδρόμιο.

Στο μέτωπο των εισιτηρίων τώρα, επειδή ως γνωστόν στο ματς Λογική – Π.Α.Ο.Κ. το διπλό βγαίνει πάντα εύκολα, αποφασίστηκε παρά την εξωφρενική τιμή των εισιτηρίων να δώσουμε το παρών στο γήπεδο όσο μαζικότερα γίνεται παρά την τεράστια αντικειμενική δυσκολία του 30εύρου της εισόδου που σίγουρα θα στερήσει από κάποια αδέρφια μας την παρουσία σε ένα ματς που κάθε χρόνο το περιμένουμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία και πιθανότατα φέτος να είναι η τελευταία φορά που διεξάγεται στην πόλη μας. Σε κάθε περίπτωση συνεχίζονται οι προσπάθειες για να καταφέρουμε η παρουσία μας να είναι όσο το περισσότερο δυναμική και μαζική γίνεται.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΧΑΝΙΩΝ

ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ».