Skip to main content

Σέρρες: Μετέφερε με τζιπ δέκα Σύρους και προσπάθησε να διαφύγει

Ο Βούλγαρος συλληφθείς ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, αλλά ακινητοποιήθηκε σε κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού

Χειροπέδες σε έναν 52χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά μεταναστών με σκοπό τη διευκόλυνση της εισόδου τους στη χώρα, πέρασαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών αστυνομικοί υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών εντόπισαν το αυτοκίνητο τύπου τζιπ (φωτογραφία) που οδηγούσε ο 52χρονος, να κινείται σε αγροτική περιοχή και προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Στη συνέχεια με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, το όχημα ακινητοποιήθηκε στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού σε περιοχή των Σερρών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος μετέφερε στο όχημα 10 υπηκόους Συρίας, από τους οποίους 4 ανήλικοι, με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε ο 52χρονος για την παράνομη δραστηριότητά του.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.