Skip to main content

Σέρρες: Χειροπέδες σε 43χρονο - Έκλεβε κινητά και ποδήλατα

Ο 43χρονος αφαίρεσε μεταξύ άλλων ένα ποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο από δύο άτομα και διέρρηξε ένα κατάστημα με σκοπό την κλοπή.

Στη σύλληψη ενός 43χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορών προχώρησαν οι αρχές χθες το πρωί στην περιοχή των Σερρών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 43χρονος από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι και τη σύλληψή του, κινούμενος στην πόλη των Σερρών, αφαίρεσε ένα ποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο από δύο άτομα και διέρρηξε ένα κατάστημα με σκοπό την κλοπή.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι το ίδιο διάστημα, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι τύπου σουγιά το οποίο κατασχέθηκε, προξένησε φθορές στα ελαστικά επτά σταθμευμένων οχημάτων στις Σέρρες.

Επιπλέον, από την κατοχή του 43χρονου κατασχέθηκαν 4 διαρρηκτικά εργαλεία (μεταλλικοί κόφτες κ.α.), ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν τα παραπάνω κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ακόμη τρία κλεμμένα ποδήλατα, καθώς επίσης και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 13 εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.