Skip to main content

Σενάρια ή αρχή εξελίξεων;

Είναι κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις της διοίκησης με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Επίσης, είναι ευρέως διαδεδομένο πως δεν υπάρχει σημείο ταύτισης σε κάποια ουσιαστικά κομμάτια που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και όχι στο αγωνιστικό κομμάτι αυτής.

Όλα αυτά δεν μπορούν ωστόσο να αποτελέσουν λόγο απεμπλοκής του προέδρου της κυανόλευκης ομάδας από τα κοινά, αν δεν υπάρχει κάτι που έχει αποθαρρύνει σε μεγάλο βαθμό τον Αντώνη Ρέμο.

Φήμες για Σλοβένους επενδυτές

Τα σενάρια που φέρουν Σλοβένους επιχειρηματίες να ενδιαφέρονται για το πλειοψηφικό ή μέρους του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ δεν μπορούν να εκληφθούν ως μια σοβαρή προοπτική, από τη στιγμή μάλιστα που μόνο δημοσιεύματα αναφέρονται σ΄ αυτά και μάλιστα στον Σλοβένικο Τύπο.  

Από την άλλη πλευρά οι διαδοχικές συναντήσεις κορυφαίων στελεχών της ΠΑΕ δίνουν λαβή για σχόλια, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Την ίδια ώρα λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον ανάμειξης ανθρώπων από την πρωτεύουσα στα διοικητικά πράγματα της  ΠΑΕ Ηρακλής.
 
Επίσης θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς την ψυχική διάθεση του Αντώνη Ρέμου ο οποίος εξασκεί παράλληλα και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις δίχως να του λείπει το μεράκι για την αγαπημένη του ομάδα. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις θα τρέξουν στο έμμεσο μέλλον και θα αποδειχτεί τελικά αν ο κυανόλευκος σύλλογος βρίσκεται αυτή την ώρα σε μεταβατικό στάδιο.

T.Π