Skip to main content

Σεμινάριο για τις «Εξαγωγές Οίνου και Αποσταγμάτων» στην Αθήνα

Θα αναλυθούν οι παράμετροι και οι πρακτικές εξαγωγών για την επιτυχημένη στρατηγική επέκταση παραγωγών οίνου και αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Στις 1 και 2 Ιουνίου πραγματοποιείται στην Αθήνα από την Ελληνοαμερικανική Ένωση το σεμινάριο «Εξαγωγές Οίνου και Αποσταγμάτων» το οποίο αναλύει τις βασικές παραμέτρους και τις πρακτικές εξαγωγών για την επιτυχημένη στρατηγική επέκταση παραγωγών οίνου και αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές.

«Η δυναμική των Ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο οι εξαγωγικές τους επιδόσεις παραμένουν χαμηλές. Το σεμινάριο, διάρκειας 10 ωρών θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε αξιοσημείωτες ευκαιρίες ανάπτυξης και να διεκδικήσετε την θέση που αξίζουν τα προϊόντα σας στις αγορές του εξωτερικού», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Το σεμινάριο βασίζεται σε παραδείγματα και πραγματικές περιπτώσεις επιτυχίας.

Συνοπτική θεματολογία σεμιναρίου

• Οίνος και Απόσταγμα Κατηγορίες
• Ετικέτες, Συσκευασία, Μετάφραση και Νομικό Πλαίσιο
• Η Μεταφορά των Προϊόντων
• Παλετοποίηση – χύδην
• Μονοπώλια και Ειδικά Συστήματα Εισαγωγών
• Εύρεση Πελατών (εισαγωγείς, διανομείς, κάβες κλπ)
• Γενικές Γραμμές Εξαγωγών
• Διαδικασία Εξαγωγής