Παρασκευή 25 Μαΐου 2018
x

SEATRAC ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ FILOXENIA ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ο μηχανισμός Seatrac επιτρέπει την αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα ατόμων με αναπηρία - Η εγκατάσταση του έγινε με τη συνεργασία Grecotel και δήμου.

Στην αγορά και εγκατάσταση μηχανισμού Seatrac για αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα ατόμων με αναπηρία στην παραλία του ξενοδοχείου Filoxenia στην Καλαμάτα συνέβαλε ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στο πλαίσιο της επιχειρηματικής λειτουργίας του με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Υπογραμμίζεται, ότι η αγορά αφορά συνέργεια του Ομίλου με τον Δήμο Καλαμάτας και τη Διάπλαση Α.Ε. Κέντρο Αποκατάστασης, ενώ εκ μέρους του ξενοδοχείου Filoxenia παραχωρήθηκε χώρος για την εγκατάσταση χημικής τουαλέτας και εξασφαλίσθηκαν θέσεις στάθμευσης νγια τους χρήστες του μηχανισμού Seatrac με τη βοήθεια του οποίου κάνουν μπάνιο οι συνάνθρωποί μας με αναπηρία.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας ευχαρίστησε το ξενοδοχείο Filoxenia και την Grecotel, που βοήθησαν οικονομικά για την απόκτηση του μηχανισμού και παρέχουν ευρύτερη υποστήριξη.

Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Filoxenia Κωνσταντίνος Σιώκος τόνισε πως ο όμιλος Grecotel, με τον Πρόεδρό του κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη, βρίσκεται δίπλα στο δραστήριο Δήμο Καλαμάτας, το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζει να στηρίζει τις επωφελείς δράσεις για την Καλαμάτα και τους πολίτες της και συμβάλλει ενεργά στην επίλυση προβλημάτων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ