Skip to main content

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο της Ζωής Λάσκαρη-Συγκλόνισε ο Λυκουρέζος

Τραγικές φιγούρες οι κόρες της Μάρθα και Μαρία - Ελένη και η εγγονή της Ζένια, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Το τελευταίο αντίο είπαν θαυμαστές, πολιτικοί, συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να κλείσουν την αυλαία για την Ζωή Λάσκαρη, που έφυγε έτσι ξαφνικά την περασμένη Παρασκευή 18 Αυγούστου στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος που την συντρόφευσε για 41 χρόνια συντετριμμένος συγκλόνισε, αποχαιρετώντας τη γυναίκα της ζωής του. «Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν μα οι άγγελοι απάντησαν “αγγέλους δεν προσέχουν”. Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα. Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει. Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας. Την τελευταία μας κοινωνία την λάβαμε μαζί μπροστά στην Παναγία. Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σ ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».

Τραγικές φιγούρες οι κόρες της Μάρθα και Μαρία - Ελένη και η εγγονή της Ζένια, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Στην κηδεία που έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτές από όλα τα κόμματα, καθώς και πολλοί συνάδελφοι της μεγάλης ηθοποιού, που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με τις ερμηνείες της, αλλά και με τους ρόλους της στο θέατρο

Η ταφή θα γίνει στο Α Νεκροταφείο στις 5 το απόγευμα.