Skip to main content

Σε Θεσσαλονίκη-Κιλκίς–Γιαννιτσά θα περιοδεύσει η Μπακογιάννη

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη το Σάββατο 11 Μαρτίου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και στελέχη επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης.

Επίσκεψη σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Πέλλα θα πραγματοποιήσει από αύριο έως την Κυριακή η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. 

Θα μιλήσει το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 18:30, σε εκδήλωση με θέμα: "Στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης και θέσεις εργασίας" που διοργανώνουν οι τομείς Οικονομίας- Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της ΝΔ, στο αμφιθέατρο του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου και ο πρώην πρύτανης του ΠΑΜΑΚ Ιωάννης Χατζηδημητρίου.

Την ίδια ημέρα η Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και στελέχη επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης και στις 21:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Δυτικού τομέα.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου θα επισκεφθεί το Κιλκίς και θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ, ενώ την Κυριακή 12 Μαρτίου θα μεταβεί στην Πέλλα όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Γιαννιτσών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ντόρας Μπακογιάννη
 
Παρασκευή 10.3.2017

20.20 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Σισμανίδη
20.30 Ομιλία σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου

Σάββατο 11.3.2017

10.40 Συνάντηση με το ΔΣ του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος
11.15 Συνάντηση με τα προεδρεία των επιμελητηρίων
13.00 Επίσκεψη στο "Φάρος του Κόσμου"
19.00 Εκδήλωση των τομέων Οικονομίας-Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης, Κοινωνικής Αλληλεγγύης  με θέμα: "Στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης και θέσεις εργασίας", στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
21.00 Ομιλία σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Δυτικού τομέα Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα "Πούλκας Hill" στο Δερβένι.  

Κυριακή 12.3.2017

11.00 Ομιλία στην εκδήλωση των Ρόταρυ με θέμα: "Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό κόσμο, που ζούμε, θα διαγράψουμε τα ΑΜΕΑ;” στο ξενοδοχείο "The MET".
18.15 Ομιλία σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Γιαννιτσών στο ξενοδοχείο "Πέλλα"