Skip to main content

Σε συμφωνία με την Victoria κατέληξε η Πειραιώς

Με τη σημερινή συμφωνία τα ασφαλιστικά προϊόντα θα διανέμοναι και από το δίκτυο των υποκαταστημάτων της Τράπεζας.
Δεκαετή συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς και η Victoria A.A.E. Zημιών με αντικείμενο τον κλάδο των γενικών ασφαλειών.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ώστε η Τράπεζα Πειραιώς να διανέμει μέσω του δικτύου καταστημάτων της τα προϊόντα γενικών ασφαλειών της Victoria ΑΑΕΖ για την επόμενη 10ετία, τα οποία σχεδιάζει και διαχειρίζεται η τελευταία.

Ας σημειωθεί ότι η Victoria ΑΑΕΖ έχει παρουσία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά από το έτος 1989 και κατά το έτος 2008 τα ασφάλιστρα ανήλθαν σε 72,2 εκατομμύρια ευρώ. Η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάζεται με την Victoria ΑΑΕΖ ήδη από το 2005, αλλά όχι σε αποκλειστική βάση.

Η νέα συμφωνία αξιοποιεί την υφιστάμενη άριστη σχέση των μερών προς όφελος μιας στενότερης επιχειρηματικής συνεργασίας.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η 10ετής αυτή συμφωνία κρίνεται ιδιαίτερα επωφελής και για τις δύο πλευρές, με την Τράπεζα Πειραιώς να αποκτά ένα συνεργάτη διεθνούς κύρους και αναγνωρισιμότητας, εξασφαλίζοντας την παροχή αξιόπιστων ασφαλιστικών προϊόντων στους πελάτες της.

Από τη μεριά της, η Ergo International, μέσω της θυγατρικής της στην Ελλάδα Victoria ΑΑΕΖ, εξασφαλίζει συνεργασία με έναν χρηματοπιστωτικό Όμιλο που έχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δυναμικά δίκτυα καταστημάτων στη χώρα.