Skip to main content

Σε συναγερμό ο Δ. Νεάπολης-Συκεών για το οδικό δίκτυο- Έκκληση σε ΠΚΜ

Ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης απευθύνει έκκληση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να κρατήσει ανοιχτούς τους άξονες που οδηγούν στα νοσοκομεία

Σε συναγερμό βρίσκεται ο δήμος Νεάπολης - Συκεών λόγω της έντονης χιονόπτωσης που ρίχνει στην πόλη από το πρωί.

Ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης απευθύνει έκκληση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να κρατήσει ανοιχτούς τους άξονες που οδηγούν στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου, Παπανικολάου και στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, τα οποία εφημερεύουν. «Έως σήμερα νωρίς το πρωί μπορούσαμε να καθαρίσουμε τους συγκεκριμένους άξονες, αλλά όσο η κατάσταση δυσχεραίνει με τη δυνατή χιονόπτωση, δεν έχουμε άλλες δυνάμεις, γιατί πρέπει να επικεντρωθούμε στους δρόμους του δήμου», υπογράμμισε ο δήμαρχος, μιλώντας στη Voria.gr.

Ο κ. Δανιηλίδης έκανε έκκληση και στον ΟΑΣΘ να εξοπλίσει με αλυσίδες τα λεωφορεία (23 και 28) προκειμένου να μην σταμάτανε στην άκρη του δρόμου και να συνεχίζουν τη διαδρομή τους.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, έως το πρωί η κατάσταση στον δήμο ήταν ελεγχόμενη αλλά μετά το έντονο φαινόμενο υπάρχει πρόβλημα. «Ρίχνουμε συνεχώς αλάτι και αλατόνερο, δεν μπορούμε όμως ακόμα να βγάλουμε τα οχήματα με τις λεπίδες, γιατί δεν είναι τόσο πολύ το χιόνι. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες, για να μην κινδυνέψουμε να χάσουμε τους άξονες», σημείωσε.