Skip to main content

Σε σχολεία της Τούμπας για τον αγιασμό η Βούλα Πατουλίδου

Αντάλλαξε ευχές με όλους για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ απευθυνόμενη στα παιδιά, μίλησε «ως μητέρα και ως ολυμπιονίκης»

Στην τελετή αγιασμού σχολείων στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο και στο 2ο και 4ο Γυμνάσιο, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Η κα. Πατουλίδου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αντάλλαξε ευχές με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ απευθυνόμενη στα παιδιά, μίλησε «ως μητέρα και ως ολυμπιονίκης» για τις εμπειρίες της, παροτρύνοντας τα να στοχεύουν «στη γνώση που είναι η πολυτιμότερη αρματωσιά στη ζωή μας» και να βασιστούν στην ανεξάντλητη δύναμη που έχουν μέσα τους.

Αναφερόμενη στη δύσκολη σημερινή συγκυρία, συμβούλεψε τις μαθήτριες και τους μαθητές  «να αισθάνονται το σχολειό σαν το σπίτι τους, ένα σπίτι που πλημμυρίζει από την αγάπη των γονιών και των δασκάλων», γιατί «η πατρίδα μας παρά του ότι βρίσκεται σε μια εύφλεκτη γειτονιά της Ευρώπης, παραμένει ένας ασφαλής χώρος για όλους».