Skip to main content

Σε ρυθμό Παναθηναϊκού στον Άρη

Η απουσία του Τόνι Κάλβο από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό προβληματίζει την τεχνική ηγεσία του Άρη, ενώ επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ισπανού είναι ο Κώστας Μενδρινός. Όλα ανάποδα για Ναφτί.
Η απουσία του Τόνι Κάλβο από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό προβληματίζει την τεχνική ηγεσία του Άρη, ενώ επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ισπανού είναι ο Κώστας Μενδρινός.

Σε ρυθμό Παναθηναϊκού κινούνται πλέον παίκτες και τεχνική ηγεσία στον Άρη, ενώ ο τεχνικός των «κιτρίνων» Έκτορ Κούπερ προετοιμάζει τα πλάνα του εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τους «πράσινους», έχοντας έναν πονοκέφαλο.

Ο Τόνι Κάλβο, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές μέρες, θα απουσιάσει από το ντέρμπι του Σαββάτου, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έτσι ο Αργεντινός προπονητής προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Κώστα Μενδρινού στην αριστερή πλευρά του γηπέδου.

Το προσόν του Μενδρινού είναι ότι μπορεί να συγκλίνει προς το κέντρο, κάτι που αρέσει στον Κούπερ. Δεν αποκλείεται επίσης, ο Κούπερ να ρίξει από την αρχή στη «μάχη» τον Ρικάρντο Φατί.

Από τη στιγμή που ο Ναφτί μετράει αντίστροφα μέχρι να πει «αντίο» στην ομάδα, ο πρώην μέσος της Ρόμα υπολογίζεται άμεσα.

Τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο, το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσουν από την αρχή οι Πρίττας και Τόχα.

Επικρατέστερος ο Ροζάλες

Τέλος, στη διοίκηση του Άρη εξετάζουν ακόμη το ενδεχόμενο της απόκτησης του Μάουρο Ροζάλες, που τους έχει προταθεί.

Ο Αργεντινός θέλει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, αλλά αυτός που θα το αποφασίσει αυτό είναι ο συμπατριώτης του, Κούπερ. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» θα αποφασίσει με γνώμονα το στυλ του επιθετικού που αναζητά.

Όλα ανάποδα για Ναφτί.

Όλα στραβά και ανάποδα πάνε τον τελευταίο καιρό για τον Μεχντί Ναφτί, αφού ο Τυνήσιος, ο οποίος είναι εκτός πλάνων στον Άρη, έχει να πληρώσει και τσουχτερό πρόστιμο που του επέβαλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του.

Ο Μεχντί Ναφτί δεν διανύει και την καλύτερη φάση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αφού ο Τυνήσιος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Έκτορ Κούπερ για τον φετινό Άρη, αλλά του επιβλήθηκε και πρόστιμο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος άσος τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τυνησίας μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του, γιατί μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής του το περασμένο Σάββατο, λογομάχησε με τους ποδοσφαιριστές του Μαλάουι.

Πάντως, άνθρωποι του Άρη που γνωρίζουν καλά τον Ναφτί τονίζουν ότι ναι μεν η ποδοσφαιρική του αξία είναι τεράστια, αλλά oι λόγοι που ο Κούπερ δεν τον υπολογίζει έχουν να κάνουν με εξωαγωνιστικά κριτήρια.