Skip to main content

Σε ρυθμούς Champions League και Νεπτούνας κινείται ο ΠΑΟΚ

Στην απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου θα συμμετέχει και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που ακολούθησε την αποστολή παρά τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται εδώ και δύο ημέρες ο ΠΑΟΚ και από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η βάση της ομάδας είναι η Λιθουανία και η Κλαϊπέντα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε σε μεγαλύτερο λιμάνι της Λιθουανίας μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, μετά από ένα μεγάλο και κουραστικό ταξίδι κι από σήμερα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Νεπτούνας.

Σύμφωνα με τη ασπρόμαυρη ΚΑΕ, η Νεπτούνας είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα, πολύ σκληρός αντίπαλος και όλα αυτά θα αποτελέσουν μέρος της ανάλυσης που θα κάνει ο Σούλης Μαρκόπουλος σήμερα το μεσημέρι, στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες. Το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει σήμερα και προπόνηση, μία πρώτη γνωριμία με την Svyturio Arena. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο χωρητικότητας 6.000 θεατών γήπεδο της Νεπτούνας στις 19:30 απόψε και εκτός απροόπτου στο πρόγραμμα θα συμμετέχει και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που ακολούθησε την αποστολή παρά τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.