Skip to main content

Σε ποια σημεία της περιφερειακής οδού θα γίνονται εργασίες

Οι εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης) θα πραγματοποιηθούν από σήμερα ως και την Παρασκευή ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης) θα πραγματοποιηθούν από σήμερα ως και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών  Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.  

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν:

1.    Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ9 (Τούμπας) έως και την έξοδο προς οικισμό Αγ. Παύλου, με κατεύθυνση προς δυτικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και του Α/Κ Κ7 (Επταπυργίου) και των συνδετήριων κλάδων αυτού προς και τις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση δυτικά.

2.    Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση), στο κύριο οδικό τμήμα και στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) έως τον Α/Κ Κ 9 (Τούμπας), καθώς και το οδικό τμήμα 400 μ. πριν τον Α/Κ Κ11 (Πυλαίας), μέχρι και 100 μ. μετά από αυτόν, με κατεύθυνση προς ανατολικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

3.    Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) και του Α/Κ Κ9 (Τούμπας), καθώς και στο οδικό τμήμα του Α/Κ Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικων), στο ύψος των ηχοπετασμάτων, δεξιά, με κατεύθυνση προς ανατολικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.