Skip to main content

Σε Περιφερειακή και Λαγκαδά οι εργασίες στο οδικό δίκτυο

Έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης καθώς και στην οδό Λαγκαδά.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιούνται στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης εργασίες.

Συγκεκριμένα, γίνεται αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς δυτικά.

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά και τους κλάδους σύνδεσης αυτής. Έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:

Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Τιτάν.

Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως την οδό Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά, με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης.