Skip to main content

Σε πανστρατιά κάλεσε τα γαλάζια στελέχη ο Μεϊμαράκης

«Είστε η αιχμή του δόρατος» τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, απευθυνόμενος στα «γαλάζια» στελέχη, τα οποία κάλεσε σε πανστρατιά.

Πρώτη δύναμη θα είναι η Νέα Δημοκρατία εκτίμησε ο πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο συνάντησης με πολιτευτές και πρώην βουλευτές του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι «όλοι μαζί πάμε δυνατά στον αγώνα». «Είστε η αιχμή του δόρατος» τόνισε παράλληλα, απευθυνόμενος στα «γαλάζια» στελέχη, τα οποία κάλεσε σε πανστρατιά.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή του,  το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βιαβεβαιώνει ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου οι Έλληνες να βρουν την ηρεμία τους, να αισθανθούν ότι η χώρα κυβερνάται υπεύθυνα και όχι από μαθητευόμενους μάγους.

Όπως υπογραμμίζει παράλληλα, αυτοί που προκάλεσαν αυτά τα προβλήματα, συνεχίζουν να ψεύδονται ως προς το αποτέλεσμα της «διαπραγμάτευσής» τους.

«Την ώρα», συνεχίζει η Ν.Δ., «που έχουν διαλύσει τη χώρα, τη Βουλή και το κόμμα τους, την ώρα που απέτυχαν σε όλους τους τομείς, προσπαθούν να υφαρπάσουν ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού λέγοντας απροκάλυπτα το επόμενο ψέμα: Ότι θα εφαρμόσουν τη συμφωνία… αλλάζοντάς τη!».