Skip to main content

Σε λειτουργία το catering του Makedonia Palace κατά την ανακαίνιση

Στην αναδιαμόρφωση των χώρων του προχωρά το Makedonia Palace, ωστόσο η ομάδα του Outside Catering και του Κτήματος Δέδα παραμένει σε λειτουργία.

Διαθέσιμη θα παραμείνει η ομάδα του Outside Catering και του Κτήματος Δέδα του Makedonia Palace για να καλύψει και να φιλοξενήσει κάθε ιδιωτική, κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, όσο θα είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης των χώρων του ξενοδοχείου.

«Αναμένουμε με χαρά να μας εμπιστευτείτε για άλλη μία φορά και να προσφέρουμε από κοινού την καλύτερη επίγευση μίας επιτυχούς διοργάνωσης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρία.

Όπως λέει, το Makedonia Palace μπαίνει σε μία νέα εποχή και προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τα μυστικά και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες του στο remakedoniapalace.com.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το Outside Catering στα τηλέφωνα 2310 897197, 6955692326, στην ιστοσελίδα www.makedoniapalace.com και το email catering@makedoniapalace.gr καθώς και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 54640, Θεσσαλονίκη).

Για το Κτήμα Δέδα by Makedonia Palace (Οδός Μπιζανίου, Πουρνάρι Πυλαίας, Τ.Κ. 55535, Θεσσαλονίκη), μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 347491, 6941510751, την ιστοσελίδα www.ktimadeda.gr και το email info@ktimadeda.gr.