Skip to main content

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος τραυματίας των ληστών στον Ασπρόπυργο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος που χθες δέχθηκε επτά σφαίρες, όταν δύο ένοπλοι λήστεψαν το βράδυ της Κυριακής ψιλικατζίδικο του Ασπροπύργου, όπου βρισκόταν ο νεαρός.
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος που χθες δέχθηκε επτά σφαίρες, όταν δύο ένοπλοι λήστεψαν το βράδυ της Κυριακής ψιλικατζίδικο του Ασπροπύργου, όπου βρισκόταν ο νεαρός.

Το παιδί βρισκόταν στο ψιλικατζίδικο της πλατείας Κορυτσάς, όταν οι δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα και ζήτησαν τα χρήματα του ταμείου. Την ώρα εκείνη, μέσα στο ψιλικατζίδικο βρισκόταν ο ιδιοκτήτης και η 16χρονη κόρη του, φίλη του νεαρού.

Στην προσπάθεια των ληστών να πάρουν τα χρήματα, υπήρξε αντίδραση. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό ότι αντέδρασε ο ιδιοκτήτης και ήταν αυτός που δέχθηκε τα πυρά των δραστών.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα πυρά των ληστών δέχθηκε -υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες- ο 16χρονος.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τα πόδια και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Μετά τη ληστεία και τον τραυματισμό του 16χρονου, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και έφυγαν. Ωστόσο, σε μικρή απόσταση εντοπίστηκαν από πλήρωμα περιπολικού της άμεσης δράσης, το οποίο προσπάθησε να τους σταματήσει για έλεγχο.

Ο ένας από τους ληστές πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά και τους καταδίωξαν. Στη διάρκεια της καταδίωξης, η μοτοσικλέτα των ληστών ανατράπηκε και εκείνοι διέφυγαν τρέχοντας.