Skip to main content

Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός από το Εκουαδόρ

Σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται νεαρός από το Εκουαδόρ, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος στο διαμέρισμά του, στην οδό Κολοκοτρώνη, στην περιοχή της Τριανδρίας
Με σοβαρά τραύματα στην τραχηλική και κοιλιακή χώρα νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, 25χρονος υπήκοος Ισημερινού (Εκουαδόρ), ο οποίος δέχθηκε επίθεση, με μαχαίρι, από άγνωστους δράστες, σε διαμέρισμα στην περιοχή Τριανδρία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, οι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου φιλοξενούνταν το θύμα, στην οδό Κολοκοτρώνη, και για άγνωστους λόγους τού επέφεραν αλλεπάλληλες μαχαιριές στην κοιλιά και το λαιμό.

Ο 25χρονος φοιτητής βρέθηκε, λίγο αργότερα, αιμόφυρτος στο πάτωμα, από συγκατοίκους του και μεταφέρθηκε άμεσα στο «ΑΧΕΠΑ».

Η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες της αιματηρής επίθεσης στον κύκλο γνωριμιών του θύματος. Δεν αποκλείεται οι δράστες να γνώριζαν τον 25χρονο και να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές μαζί του.