Skip to main content

Δυναμικό «παρών» στον Αγώνα Δρόμου για τα πρώην Στρατοπέδα (φωτο+vid)

Ξεπέρασαν τους 2.000 οι πολίτες που συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου, στέλνοντας μήνυμα για την απόδοση των πρώην στρατοπέδων στις τοπικές κοινωνίες.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στον «Αγώνα Δρόμου για τα πρώην Στρατόπεδα» που συνδιοργανώθηκε από τους δήμους Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων - Μενεμένης και με την υποστήριξη του Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή.  

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός, με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr, περιελάμβανε διαδρομή 10 χλμ με αφετηρία το πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου των Αμπελοκήπων καθώς και αγώνες  5χλμ, 2 χλμ και δυναμικού βαδίσματος 2 χλμ  που είχαν όπως και πέρυσι αφετηρία αυτό του Παύλου Μελά, ενώ όλες οι διαδρομές κατέληξαν στο Καρατάσιου, όπου έγιναν και οι απονομές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών, πάνω από 2.000 πολίτες συμμετείχαν σε αυτό το αθλητικό γεγονός  στέλνοντας, πέρα από το αδιαμφισβήτο μήνυμα της υγείας και του αθλητισμού, και ένα ηχηρό μήνυμα προς την Κεντρική Διοίκηση του κράτους για την απόδοση και αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων ως κοινόχρηστων ελεύθερων χώρων πρασίνου, πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής.















Μέγας υποστηρικτής των δρομέων που θα αγωνιστούν σε όλες τις διαδρομές είναι τα Super Market Μασούτης.

Υποστηρικτές των δρομέων είναι:

-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-JANNIS, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΑΣΤΕΛΙΟΥ
-ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
-AUTOTECHNIK, ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
-SKY ART PRODUCTION, ΕΝΑΕΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
-ALBA WC
και ο
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΟΑΣΘ)