Skip to main content

Κεντροαριστερά: Αυξάνεται η προσέλευση για τις εκλογές στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για αρχηγό στον νέο φορέα - Ουρές στο εκλογικό κέντρο της Ε' Δ.Ενότητας, εξαντλήθηκαν τα ψηφοδέλτια στην Τούμπα

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Μέχρι στιγμής η διαδικασία εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης εξελίσσεται ομαλά, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα.

Η προσέλευση του κόσμου είναι συνεχής και χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ικανοποιητική, ιδίως από τις 11:00 και μετά.

Σε αυτό το εκλογικό κέντρο ψήφισε ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και ο εκδότης και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη Μπάμπης Μπαρμπουνάκης. Σημειώνεται ότι εντός της ΔΕΘ βρίσκονται 15 εκλογικά τμήματα, τα οποία έχουν στηθεί στο περίπτερο 6.

Αυξημένη είναι η προσέλευση στο εκλογικό κέντρο της Ε' Δημοτικής Κοινότητας, όπου σχηματίζονται ουρές δεκάδων ατόμων, κυρίως ηλικιωμένων όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Με συνεχή ροή και ουρές κυλάει και η εκλογική διαδικασία στο θέατρο Χηλής στην Καλαμαριά, όπου έχουν στηθεί τρία εκλογικά τμήματα.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 12:30 είχαν τελειώσει τα ψηφοδέλτια στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας, στο οποίο έχουν στηθεί δύο κάλπες, με αποτέλεσμα να σταλούν νέα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (12:45), περίπου 2.000 πολίτες έχουν προσέλθει για να ψηφίσουν στη ΔΕΘ, 630 στην Καλαμαριά και 600 στην Τούμπα.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες για τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των εκλογών άνοιξαν στις 8:00 το πρωί ενώ θα κλείσουν στις 20:00 το βράδυ.

Στον νομό Θεσσαλονίκης λειτουργούν 35 εκλογικά κέντρα, στα οποία τοποθετήθηκαν συνολικά 58 κάλπες, 35 στην Α’ Θεσσαλονίκης και 23 στη Β’. Δείτε εδώ αναλυτικά τα σημεία.