Skip to main content

Σε ετοιμότητα ο Ν. Δράμας ενόψει χειμώνα

Ο αντινομάρχης Δράμας Θωμάς Ιωαννίδης ζήτησε την επαγρύπνηση όλων των υπηρεσιών και των φορέων του Ν. Δράμας, για τη χειμερινή περίοδο και τα τυχόν έκτακτα καιρικά φαινόμενα που θα σημειωθούν.
Την επαγρύπνηση όλων των υπηρεσιών και των φορέων του ν. Δράμας, για τη χειμερινή περίοδο και τα τυχόν έκτακτα καιρικά φαινόμενα που θα σημειωθούν, ζήτησε ο αντινομάρχης Δράμας Θωμάς Ιωαννίδης, κατά τη σημερινή σύσκεψη του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου για θέματα Πολιτικής Προστασίας, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του, στο Διοικητήριο Δράμας.

Κατά τη συνάντηση εξετάσθηκε αναλυτικά η ετοιμότητα των υπηρεσιών και των φορέων, επισημάνθηκαν ελλείψεις και προωθήθηκαν λύσεις για ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν.  Όπως διαπιστώθηκε, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Πολιτική Προστασία του νομού Δράμας είναι πλήρως προετοιμασμένοι για τον φετινό χειμώνα, ενώ και οι εθελοντικές οργανώσεις εφοδιάζονται με κατάλληλο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση πλημμυρών, χιονοπτώσεων και παγετού.

Όπως αποφασίστηκε, θα γίνει εκτενής ενημέρωση των πολιτών και θα ζητηθεί η συνεργασία τους σε τυχόν έκτακτες περιστάσεις.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι εκπρόσωποι των ΟΤΑ του νομού, καθώς και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Στρατού, φορέων και οργανώσεων που συμμετέχουν στον σχεδιασμό των ΠΣΕΑ.