Skip to main content

Σε ετοιμότητα κάλεσε τις κομματικές οργανώσεις ο Σαμαράς

Τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ κινητοποιεί ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, μετά και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς, όπως φαίνεται, στη Ρηγίλλης εκτιμούν πως ίσως το επόμενο δι
Τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ κινητοποιεί ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, μετά και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς, όπως φαίνεται, στη Ρηγίλλης εκτιμούν πως ίσως το επόμενο διάστημα έχουμε εξελίξεις σε πολλά μέτωπα.

«Η κομματική οργάνωση με τις ξύλινες πινακίδες και τα γυάλινα λόγια έχει τελειώσει, έχει πεθάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς μιλώντας στα προεδρεία των ΝΟΔΕ, επισημαίνοντας πως το ζητούμενο είναι οργανώσεις που να προέρχονται από την κοινωνία, να ανήκουν στην κοινωνία και να υπηρετούν την κοινωνία, ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε σημαντική προτεραιότητα τη συγκρότηση περιφερειακών οργάνων με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί την άλλη εβδομάδα με τον γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν και τον Ευρωπαίο επίτροπο Ολι Ρεν, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη χώρα μας.