Skip to main content

Σε δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου οι δηλώσεις Κατσίκη για ανταλλαγή

Το σχετικό δημοσίευμα φέρει τίτλο «Πρόταση για ανταλλαγή των Ελλήνων με τους Τούρκους στρατιωτικούς» και περιλαμβάνει τις δηλώσεις του Ελληνα βουλευτή

Στις δηλώσεις του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη, για την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αναφέρθηκε η εφημερίδα Hurriyet.

Το σχετικό δημοσίευμα φέρει τίτλο «Πρόταση για ανταλλαγή των Ελλήνων με τους Τούρκους στρατιωτικούς» και περιλαμβάνει τις δηλώσεις του Ελληνα βουλευτή αλλά και την αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου, που κάλεσε τον κ. Κατσίκη να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε ότι ο Ερντογάν κατά την επιστροφή του από την Βάρνα έστειλε το μήνυμα για ανταλλαγή. Εάν οι ηγέτες των δύο χωρών παρακάμψουν τη Δικαιοσύνη στις χώρες τους, κατά την άποψη του μπορεί να διευθετηθεί το θέμα», γράφει το δημοσίευμα, ενώ σημειώνεται ότι ο βουλευτής είπε ότι είναι δική του άποψη και δεν δεσμεύει το κόμμα του. Η εφημερίδα συμπληρώνει ότι αυτό το ενδεχόμενο συζητιέται για πρώτη φορά ανοιχτά.

Τέλος, η Hurriyet αναμεταδίδει και τις νεότερες δηλώσεις Κατσίκη στις οποίες κάνει λόγο για «υποθετικό σενάριο».