Skip to main content

Σε διαβούλευση το σχέδιο για την αξιολόγηση στην ΑΑΔΕ

Θα ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος με το προσωπικό της Αρχής για το νέο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προς διαβούλευση με το προσωπικό της Αρχής, το σχέδιο κανονιστικής απόφασης για την ειδική εφάπαξ αξιολόγηση, υποχρέωση που προβλέπεται από τον ιδρυτικό νόμο της Αρχής, καθώς και τα Περιγράμματα θέσης Εργασίας της ΑΑΔΕ.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα παραπάνω, μπορούν να το κάνουν στο axiologisi@aade.gr. H διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, θα ακολουθήσει διάλογος με το προσωπικό της Αρχής για όλα τα υπόλοιπα θέματα, που αφορούν στο νέο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, στη βάση των σχεδίων, που ετοιμάζονται από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Αρχής.

Στην ίδια διεύθυνση, έχει αναρτηθεί και μια σύντομη παρουσίαση των βασικών αρχών του σχεδίου Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΑΔΕ.

Παράλληλα, με αφορμή την έναρξη της διαβούλευσης, ο Διοικητής της Αρχής, Γιώργος Πιτσιλής, και τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, απέστειλαν επιστολή προς το σύνολο των εργαζομένων στην ΑΑΔΕ.

Όλα τα αρχεία είναι διαθέσιμα ΕΔΩ.