Skip to main content

Σε Διαβατά και Καλαμαριά μιλάει σήμερα ο Ανδρουλάκης

Στρατηγικός εχθρός της προοδευτικής παράταξης η Δεξιά, να εκδιωχθεί από το χώρο ο Τσίπρας, δήλωσε στην Πιερία ο υποψήφιος για την Κεντροαριστερά.

Δυο ομιλίες σε δυτική και ανατολική Θεσσαλονίκη έχει σήμερα ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της «Δημοκρατικής Παράταξης», Νίκος Ανδρουλάκης.

Στις 17.30' ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στο θεατράκι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Διαβατών (Κανάρη 1 και Αλ. Παναγούλη) και στις 20.00' στον πολυχώρο τέχνης Remezzo στην Καλαμαριά (Πλαζ Αρετσούς – Πλαστήρα 2).

Στο πλαίσιο της προώθησης της υποψηφιότητάς του ο κ. Ανδρουλάκης έχει ήδη πραγματοποιήσει περιοδείες σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδα, ενώ προσφάτως στην Πιερία ανέβασε τους τόνους, επισημαίνοντας: «Είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε μ' αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, είτε είναι οικονομική ελίτ, είτε πολιτική, είτε συνδικαλιστική, είτε οτιδήποτε άλλο; Έχουμε αντανακλαστικά; Μπορούμε να διεγείρουμε τον κόσμο συναισθηματικά και πολιτικά και να ξαναφτιάξουμε το σπίτι μας; Ζητώ τη στήριξή σας γιατί έχω θέληση κι όρεξη να συγκρουστώ με τα συμφέροντα που χρεοκόπησαν ηθικά, οικονομικά, κοινωνικά την πατρίδα».

Ο κ. Ανδρουλάκης σημειώνει ότι στρατηγικός εχθρός της προοδευτικής παράταξης είναι η Δεξιά, όμως τονίζει κι όχι πρέπει να εκδιωχθεί από το χώρο και ο κ. Τσίπρας. Συγκεκριμένα: «Αν θέλουμε να ξαναχτυπηθούμε επί ίσοις όροις με τη ΝΔ, πρέπει να πάρουμε το στρατηγικό μας χώρο πίσω κι όχι να είμαστε τεταρτοπέμπτοι και να λέμε ίσες αποστάσεις. Ποιες ίσες αποστάσεις; Ενώ έχεις κάποιον ο οποίος σε διώχνει, σε βάζει στο περιθώριο; Ή τον διώχνεις, παίρνεις το χώρο σου και συγκρούεσαι με τη ΝΔ ή συγκρούεται ιστορικά αυτός με τη ΝΔ. Εκτιμώ ότι στις επόμενες εκλογές θα πάθει μεγάλη ζημιά και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης».