Skip to main content

Σε αποχή μέχρι τις 7 Ιουλίου οι Λαρισαίοι δικηγόροι

Σε αποχή διαρκείας μέχρι και τις 7 Ιουλίου κατέρχονται οι Λαρισαίοι δικηγόροι διαμαρτυρόμενοι για τις αρνητικές εξελίξεις που αφορούν στο φορολογικό, το ασφαλιστικό και την απελευθέρωση του επαγγέλματ
Σε αποχή διαρκείας μέχρι και τις 7 Ιουλίου κατέρχονται οι Λαρισαίοι δικηγόροι διαμαρτυρόμενοι για τις αρνητικές εξελίξεις που αφορούν στο φορολογικό, το ασφαλιστικό και την απελευθέρωση του επαγγέλματος, βάσει της οδηγίας Μπολκενστάιν.

Ειδικότερα, στη Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας καταγράφηκε χθες το βράδυ η έντονη αντίδραση των Λαρισαίων δικηγόρων για το προωθούμενο «άνοιγμα» του επαγγέλματος και τον τρόπο με τον οποίο αυτό επιχειρείται. Οι παριστάμενοι στη γσ αποφάσισαν τα εξής:
1. Αποχή των μελών του ΔΣΛ έως την 7η Ιουλίου 2010, ημέρα για την οποία αποφασίστηκε η εκ νέου σύγκληση της ΓΣ.
2. Εξουσιοδότηση σε αντιπροσωπεία του ΔΣΛ όπως παραστεί στην Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος την 11.06.2010.
3. Εισήγηση του ΔΣΛ προς την Ολομέλεια για τη διοργάνωση πανελλαδικού συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας δικηγόρων στην Αθήνα με χρονικό ορίζοντα την 7η Ιουλίου 2010.
4. Πραγματοποίηση συμβολικής κατάληψης του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας σε χρόνο που θα καθοριστεί κατόπιν απόφασης του Δ.Σ.