Skip to main content

Σε ανοδική πορεία σήμερα ο υδράργυρος - Έως 26 στη Β. Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Καλοκαιρία θα επικρατεί σήμερα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική  Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12  έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.