Skip to main content

Σε αναδιάρθρωση του τομέα χονδρικής προχωρά η ΑΤΛΑΝΤΙΚ

Την υλοποίηση της στρατηγικής απόφασης για την αναδιάρθρωση του τομέα χονδρικής της ΑΤΛΑΝΤΙΚ και την υπαγωγή της συγκεκριμένης δραστηριότητας στη θυγατρική κατά 99,71% ΒΗΤΑ ΠΙ ανακοίνωσε ο πρόεδρος τη
Στην αναδιάρθρωση του τομέα χονδρικής και την υπαγωγή της συγκεκριμένης δραστηριότητας στη θυγατρική κατά 99,71% ΒΗΤΑ ΠΙ προχωρά η Ατλαντίκ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εταιρίας, Μανώλης Αποστόλου, στην καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση και κοπή πίτας των προμηθευτών Βορείου Ελλάδος της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον κ. Αποστόλου, με τον διακριτό διαχωρισμό της δραστηριότητας χονδρικής από τη λιανική επιδιώκεται η ορθολογικότερη διαχείριση καθώς και η απαραίτητη ευελιξία για τη διασφάλιση της αειφόρου ανάπτυξης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ομίλου τόνισε ότι η νέα εταιρική ταυτότητα των super markets αντικατοπτρίζει πλήρως τη στρατηγική φιλοσοφία της εταιρείας για δυναμική επενδυτική πολιτική και για αδιάλειπτη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για 30 περίπου χρόνια, με στόχο την προσέλκυση ολοένα και περισσότερων καταναλωτών στο νέο φιλικό περιβάλλον.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΗΤΑ ΠΙ, Γιάννης Πηλίδης, υπογράμμισε ότι με εφαλτήριο την αγορά χονδρικής στη Βόρεια Ελλάδα και στην Κρήτη, στόχος είναι στο 2010 να ενταχθεί στο δίκτυο και η Νότια Ελλάδα.

Καταλήγοντας, ο κ. Πηλίδης ανέφερε ότι το δίκτυο της ΑΡΙΣΤΑ κατέχει ηγετική θέση καλύπτοντας το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, με το δίκτυο καταστημάτων franchising και των ειδικών συνεργασιών να ανέρχονται σε 689.