Skip to main content

Σε αγιασμούς σχολείων και νηπιαγωγείων o Κυρίζογλου

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα σχολική χρονιά με την τελετή του καθιερωμένου αγιασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα από νωρίς το πρωί στα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου παρευρέθηκε στους αγιασμούς των 1ο, 6ο, & 7ο Νηπιαγωγείων - 1ο, 2ο  & 12ο Δημοτικών Αμπελοκήπων, των 3ο, 4ο Νηπιαγωγείο – 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, του 3ου Γυμνασίου Μενεμένης, των 2ο και 4ο Δημοτικών Σχολείων Μενεμένης και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης. Στους αγιασμούς παραβρέθηκαν επίσης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος γονέων και κηδεμόνων.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και τόνισε ότι προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας και ιδιαίτερα του προβλήματος της σχολικής στέγης, με την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων.