Skip to main content

Σχόλιο Νικηφορίδη για την ξενάγηση Κρέτσου στη Νέα Παραλία

Ο αρχιτέκτονας της Ν. Παραλίας προέτρεψε τον Γιάννη Μπουτάρη μέσω ανάρτησης του να μην πει στην Επίτροπο ότι το έργο δεν είναι της αισθητικής του.

Αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός ότι οι Νικηφορίδης-Κουόμο, το αρχιτεκτονικό δίδυμο που σχεδίασε τη Νέα Παραλία δεν παραβρέθηκε στην ξενάγηση της Κορίνα Κρέτσου σε αυτή.

Μάλιστα, στο facebook ο κ. Νικηφορίδης σχολίασε το ζήτημα, προτρέποντας τον Γιάννη Μπουτάρη να μην πει στην Επίτροπο ότι το έργο της Νέας Παραλίας δεν είναι της αισθητικής του.

Στο σχόλιό του έγραψε συγκεκριμένα: «Είσαι Δήμαρχος μίας πόλης, έχεις χρηματοδοτηθεί για να κάνεις ένα μεγάλο έργο ανάπλασης, έρχεται η αρμόδια Επίτροπος της Ε.Ε. και θα την ξεναγήσεις για να της δείξεις αυτό που έκανες. Το έργο έχει κερδίσει 12 βραβεία εκ των οποίων το τελευταίο, το 2016 δόθηκε από την αρχιτεκτονική κοινότητα της χώρας της της Ρουμανίας. Δυστυχώς δεν το γνωρίζεις, δεν θα της το πεις ποτέ και δεν θα της δείξεις και το αντίστοιχο λεύκωμα της Τριενάλε του Βουκουρεστίου. Σε παρακαλώ μην της πεις επιπλέον ότι δεν είναι της αισθητικής σου!».