Skip to main content

Σαββίκος, τό πλεόν εὔγευστον σουβλάκιον τῆς πόλεως

Τιμώντας τα λόγια του παππού Σαββίκου, το όραμά του συνεχίζεται διατηρώντας τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές και την ποιότητα.

Η ιστορία του παππού Σαββίκου ξεκινάει από το μακρινό 1947 όταν τριγύριζε τους δρόμους της πόλης με το πλανόδιο καρότσι του και ετοίμαζε τα πιο νόστιμα σουβλάκια. Πάντα ευδιάθετος, προσφέροντας τα πιο φρέσκα και αγνά προϊόντα, ανέπτυξε σχέσεις που βασίστηκαν στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό, και οἱ πελάται αὐτοῦ ἐγένοντο φίλοι ἐν καρδία.

70 χρόνια μετά και 3 γενιές αργότερα, η οικογένεια με κληρονομιά τα σοφά λόγια του παππού Σαββίκου,
 
«Οδηγήστε παιδιά μου το καροτσάκι μου σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας και στο ταξίδι αυτό μην ξεχνάτε ποτέ να προσφέρετε στους πελάτες σας ό,τι θα ταΐζατε τα δικά σας παιδιά»,
συνεχίζει την παράδοση με προτεραιότητά της την άριστη ποιότητα, την αναλλοίωτη παράδοση και το σεβασμό στον πελάτη. Το πλανόδιο καρότσι του παππού έχει μεταμορφωθεί σε 5 καταστήματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τιμώντας τα λόγια του παππού Σαββίκου, το όραμά του συνεχίζεται διατηρώντας τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές και την ποιότητα. Οι πρώτες ύλες είναι ελληνικές και όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα. Τα κρεατικά είναι νωπά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας στα ξυλοκάρβουνα!

Ο Σαββίκος γιορτάζει τα 70 του χρόνια με έναν πρωτότυπο αλλά και λίγο… ρετρό τρόπο! Η σελίδα του στο Facebook ντύθηκε στα ασπρόμαυρα και η καθαρεύουσα με το πολυτονικό σύστημα έγινε η επίσημη γλώσσα γραφής!

www.facebook.com/savvikos1947/

Δίδομεν τήν δυνατότητα, ἵνα ἀπολαύσητε τά πινάκιά ἡμῶν εἰς τήν οἰκίαν ὑμῶν! Μπορείτε να παραγγείλετε από τις 12μ.μ. έως τις 5π.μ. στο τηλέφωνο 2310 510910 ή online στο delivery.savvikos.gr και κερδίστε έκπτωση έως 20% για κάθε επόμενη παραγγελία σας.