Skip to main content

Σαββίδης: Όσο μας πολεμούν, εγώ είμαι εδώ - Να πεθάνουμε για τον τίτλο

Οφείλουμε να πεθάνουμε, προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, είπε στους ποδοσφαιριστές ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου

Έκτακτη συνάντηση στην Τούμπα υπήρξε σήμερα το πρωί στον ΠΑΟΚ, με πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου του, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, παρακολουθώντας και το παιγνίδι κόντρα στην Ολιμπίκ Ντονέτσκ, για το Europa League.

Στο τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές, ο ομογενής επιχειρηματίας, σύμφωνα με πηγές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τους έδωσε να καταλάβουν ότι φέτος η ομάδα έχει βάλει υψηλούς στόχους.

«Οφείλουμε να πεθάνουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε Κύπελλο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη. Γνωρίζοντας τους στόχους, γνωρίζετε τι πρέπει να κάνει και ο καθένας από εσάς στη ζωή του, πέρα από την αθλητική του καριέρα», φέρεται να είπε ο κ. Σαββίδης.

Και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να ζω τις ζωές σας και όλοι μαζί να ζούμε για τον ΠΑΟΚ, όπως τόσες χιλιάδες. Είδατε χθες πως ο κόσμος ξεχνάει τα προβλήματα και είναι δίπλα σας. Να είστε όλοι γύρω από τον προπονητή. Είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε ως μια ομάδα».

Υπογράμμισε, δε, ότι «όσο καλά κι αν κάνει κάποιος τη δουλειά του ατομικά, αν η ομάδα αποτύχει, αποτυγχάνει και εκείνος. Η επιτυχία είναι ομαδική και η αποτυχία επίσης».

Επισήμανε, ακόμη, πως, παρά τον «πόλεμο» που δέχεται ο ΠΑΟΚ, είναι δίπλα τους και έτσι και οι ίδιοι, με τη σειρά τους, θα πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν για αυτούς.

Ουσιαστικά η σημερινή κίνηση του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε ούτως ώστε ο ίδιος να δώσει κίνητρο και υποστήριξη στην ομάδα εν όψει της συνέχειας, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, πως θα πρέπει να είναι άπαντες προσεκτικοί, όχι μόνο στους αγώνες και τις προπονήσεις, αλλά στη ζωή τους και την εξωγηπεδική συμπεριφορά τους.