Skip to main content

Σαββίδης: Να φανώ αντάξιος αυτών που φώναξαν το όνομά μου (video)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνέδεσε το γεγονός της αποθέωσης που δέχθηκε στην Τούμπα με τις αποδοκιμασίες μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί καθώς το νόημά της δεν έγινε απόλυτα ξεκάθαρο προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης αναφορικά με το γεγονός πως το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συνέδεσε το γεγονός με τις αποδοκιμασίες που είχε ακούσει μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομογενής επιχειρηματίας:

«Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από φίλαθλοι, κάτι μεγαλύτερο από την έννοια ολόκληρου λαού. Δεν ξέρω ποιος ήταν ιδεολόγος και φώναζε ο κόσμος το όνομά μου, αλλά μου έχουν δώσει τέτοια προκαταβολή που πλέον δεν έχω άλλη επιλογή, παρά μόνο να φανώ άξιος των ανθρώπων που φώναζαν Ιβάν Σαββίδης. Μετά από αυτό δεν έχεις δικαίωμα να ξεγελάσεις τις προσδοκίες τους.

Αρχίζαμε να σκεφτόμασταν να φύγουμε και να γίνουμε απλά χορηγοί του ΠΑΟΚ, αλλά αυτές οι κακές σκέψεις έφυγαν. Θα αντιδράσω σε αυτές τις απλές φωνές με υπευθυνότητα και θα πράξω έτσι ώστε να μη λυπηθείτε ποτέ που φωνάξατε το όνομά μου. Έκλαψα με αυτά που είδα στο ματς με τον Ηρακλή, αλλά αυτά που άκουσα σήμερα τα άκουσε και η μητέρα μου. Θα τα καταστρέψω όλα αυτά και δεν ξεχνάω ποτέ. Ούτε τα θετικά συναισθήματα που μου έχουν χαρίσει οι φίλαθλοι. Ας καταλάβουν ότι είμαι άνθρωπος της τιμής και της αξιοπρέπειας. Ας με συγχωρέσουν όλοι, αυτοί έχουν αρχ…ια».