Skip to main content

Σαββίδης για Κούγια: Χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες, τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου

Έντονη ήταν η αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στο άκουσμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Αλέξη Κούγια κατά του Ομάρ Ελ Καντουρί, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, στη Λάρισα.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, μιλώντας με συνεργάτες του, έκανε λόγο για συμπεριφορά που χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ τόνισε πως δεν θα δεχθεί καμία συγγνώμη. Προειδοποίησε, δε, πως δεν θα αφήσει το συγκεκριμένο περιστατικό να περάσει ατιμώρητο.

«Αυτό που είδα σήμερα να συμβαίνει στο γήπεδο της Λάρισας είναι μια τριτοκοσμική εικόνα. Αν δεν ντρέπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τη δική του συμπεριφορά, οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν. Φτάνει με τη συμπεριφορά του που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

» Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες. Δεν θα αφήσω να περάσει ατιμώρητη αυτή η συνειδητή απουσία ασφάλειας γύρω από την ομάδα μου, από τους διοργανωτές του αγώνα. Δεν δέχομαι καν καμία συγγνώμη για τέτοιες εγκληματικές αμέλειες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούν σκληρά για όλους...», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα προς τους συνεργάτες του.