Skip to main content

Σαρρής: Είμαστε πολύ χαμηλά για τον Ρανιέρι, τον ξεφτιλίσαμε

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Κλαούντιο Ρανιέρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από τη Λέστερ ο Γιώργος Σαρρής.

Στην ιστοσελίδα «sport24.gr» μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, πετώντας παράλληλα τα καρφιά του προς εκείνους που, όπως τόνισε, τον ξεφτίλισαν την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Είμαστε πολύ χαμηλά για τον Ρανιέρι. Ο άνθρωπος είναι του '10'. Είναι ανώτερος σε όλα τα επίπεδα απ' όλους μας. Σπουδαία προσωπικότητα, τι να λέμε τώρα. Εδώ στην Ελλάδα τον ξεφτιλίσαμε".

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος - έστω και ετεροχρονισμένα - για την αρχική του απόφαση να τον φέρει στην Εθνική αντί του Φερνάντο Σάντος: "Φυσικά και αισθάνομαι δικαιωμένος. Έχω ξαναπεί ότι αν με έβαζαν ξανά να διαλέξω προπονητή για την Εθνική, πάλι στον Ρανιέρι, θα κατέληγα. Πάντα αισθανόμουν δικαιωμένος, ήταν η καλύτερη επιλογή".

Για τους λόγους που προχώρησε στη λύση συνεργασίας μαζί του: "Θυμηθείτε τα πρωτοσέλιδα εκείνης της περιόδου. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Αλλού ήθελαν να χτυπήσουν και την πλήρωσε ο Ρανιέρι. Αυτό έχω μόνο να πω...".