Skip to main content

Σαρλής: Πρώτη φορά τέτοια σύμπνοια στην οικογένεια του Ηρακλή

Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας των «κυανολεύκων» μίλησε για την πορεία του τμήματος ποδοσφαίρου αλλά και για τις σχέσεις των οργανωμένων με τη διοίκηση

Για την πορεία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή αλλά και για τις σχέσεις των οργανωμένων οπαδών του «Γηραιού» με τους διοικούντες μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», ο Μάκης Σαρλής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας των «κυανολεύκων»:

«Μετά τη Γ.Σ. που αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στη Γ’ Εθνική, όλη η οικογένεια του Ηρακλή αποφάσισε να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά. Ο στόχος είναι να ανεβάσουμε τις ομάδες στις μεγάλες κατηγορίες, να επανέλθει το μπάσκετ στην Α1 και το βόλεϊ να κοιτάξει εκ νέου ψηλά. Έχουμε δύο ανθρώπους που δίνουν το 101% για το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον Σάκη Αναστασιάδη και τον Τάσο Κατσιαμπή».

Για τις αγαστές σχέσεις της διοίκησης με τους οργανωμένους οπαδούς: «Υπάρχει, πλέον, μία ιδιαίτερη σχέση των παραγόντων που διοικούν όλα τα τμήματα με το οπαδικό κίνημα, κάτι που συμβαίνει ίσως για πρώτη φορά. Παράλληλα, είναι πολύ ενεργοποιημένοι και οι βετεράνοι. Υπάρχει σύμπνοια μεταξύ μας και το καλοκαίρι θα θερίσουμε ό,τι σπέρνουμε τώρα»

Για τη φετινή παρουσία του κόσμου του Ηρακλή: «Βλέπω περισσότερο κόσμο εκτός έδρας παρά μέσα στο Καυτανζόγλειο. Τα παιδιά από την επαρχία έχουν μείνει πιο σταθερά στις απόψεις τους. Αυτή τη στιγμή έρχεται το 2% του κόσμου μας στο Καυτανζόγλειο».