Skip to main content

Σαρίδης για Ηρακλή: Ανεπανόρθωτο πλήγμα για τον αθλητισμό της πόλης

Ας μη χάσουμε την ύστατη ευκαιρία για εξεύρεση λύσης για τη σωτηρία της ομάδας, υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Ανεπανόρθωτο πλήγμα για την αθλητική ιστορία της Θεσσαλονίκης, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτηρίζει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, τη «συρρίκνωση και τελικά τον αφανισμό του αρχαιότερου και ιστορικότερου αθλητικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλή».

Όπως τονίζει ο κ. Σαρίδης, «για άλλη μια φορά, η πολιτεία, αποδείχθηκε μικρότερη των περιστάσεων. Παθητικά και από απόσταση παρακολούθησε την καθοδική πορεία των τελευταίων χρόνων, του Ηρακλή».

«Η αγωνιστικότητα που επέδειξε η ομάδα πηγαίνει στα πέναλτι, από τα χρέη», επισημαίνει ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και προσθέτει:

«Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 110 χρόνων συνεχούς πορείας και προσφοράς στην αθλητική ζωή της χώρας, η ομάδα των "Μπαγιάτιδων" καλείται να δώσει το τελευταίο, πιο σκληρό ματς».

«Η ύστατη ευκαιρία για την εξεύρεση της προσφορότερης λύσης για τη σωτηρία της ομάδας είναι τώρα. Ας μην τη χάσουμε», καταλήγει ο ίδιος.