Skip to main content

Santa Fun: Αγιοβασίληδες στην πλατεία Αριστοτέλους (φωτο + video)

O προγραμματισμένος αγώνας δρόμου Αγιοβασίληδων δεν πραγματοποιήθηκε αλλά όσοι βρέθηκαν στην πλατεία έσπευσαν να ενισχύσουν τη δράση με χρήματα.

Στους ρυθμούς των Aurevoir «κουνήθηκε» για καλό σκοπό η πλατεία Αριστοτέλους, χάρη στο Ολυμπιακό Μουσείο που διοργάνωσε, σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης, το Thess Santa Run. Μπορεί ο προγραμματισμένος αγώνας δρόμου Αγιοβασίληδων να μην πραγματοποιήθηκε, ωστόσο μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν απόψε στην πλατεία έσπευσαν να ενισχύσουν τη δράση, με χρήματα τα οποία θα προσφερθούν στον εκκλησιαστικό ξενώνα «Σπίτι της Μαρίας».

Έτσι, δίνοντας τρία ευρώ, οι πολίτες πήραν από ένα Αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι, συμμετέχοντας στη δράση και βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Στη συλλογή χρημάτων θα συνδράμουν και αθλητικά σωματεία της πόλης, με τα μέλη τους να προσφέρουν επίσης χρήματα υπέρ των σκοπών της δράσης. «Το Santa Run έγινε Santa Fun και στοχεύουμε σε μία διοργάνωση που θα κοκκινίσει την πόλη, στις 18 Δεκεμβρίου 2018», είπε η διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Θεσσαλονίκης, έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας πως στόχος είναι το Santa Run να ενταχθεί στον προγραμματισμό του δήμου την επόμενη χρονιά.