Skip to main content

Σανίδα σωτηρίας από την UEFA στον Παναθηναϊκό για τον φάκελο

Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν 15ημερη παράταση από την ομοσπονδία, προκειμένου να διευθετήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες και να καταθέσουν πλήρη φάκελο

Σανίδα σωτηρίας «πέταξε» η UEFA στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν 15ημερη παράταση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, προκειμένου μέσα στο διάστημα αυτό να διευθετήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και να καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο προκειμένου να μην υποβιβαστούν στη Football League.

Προς το παρόν ο αθηναϊκός σύλλογος «γλυτώνει το μοιραίο», καθώς η αρχική προθεσμία τελείωνε στις 31 Μαρτίου και με βάση εκείνη την ημερομηνία ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαζόταν. Τελικά, όπως είχε δηλώσει από χθες το βράδυ μετά το ματς με την ΑΕΚ ο Βασίλης Κωνσταντίνου, η UEFA στάθηκε «σύμμαχος» των «πρασίνων» στην προσπάθεια που καταβάλλουν κι έτσι δόθηκε παράταση 15 ημερών, κάτι που επιβεβαίωσε και η ΕΠΟ.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η παράταση αυτή αφορά μόνο για την εγχώρια άδεια συμμετοχής κι όχι για την ευρωπαϊκή και θα πρέπει βέβαια σε αυτό το διάστημα να έχει καλύψει όλες τις οφειλές που υπάρχουν ή να έχει έρθει σε διακανονισμό με τους πιστωτές.