Skip to main content

Sani Festival: Σαββόπουλος-Βιτάλη «Αντικριστά στον Λόφο»

Με τίτλο «Αντικριστά στον Λόφο» οι θεατές θα παρακολουθήσουν ένα «θέατρο» τραγουδιών προσαρμοσμένο στην αισθητική παράδοση του Sani Festival.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ανηφορίζουν αύριο, Σάββατο 20 Αυγούστου, στο Λόφο της Σάνης, μ΄ ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην αισθητική παράδοση του Sani Festival.

H κορυφαία συνάντηση του περασμένου χειμώνα, που ενθουσίασε κοινό και ειδικούς, όχι μόνο σαν μουσική παράσταση αλλά και σαν καινούργια καλλιτεχνική πρόταση, ανανεώνεται ειδικά για το Sani Festival.

Με τίτλο «Αντικριστά στον Λόφο» οι θεατές θα παρακολουθήσουν ένα «θέατρο» τραγουδιών με τη σφραγίδα του Διονύση Σαββόπουλου, του κορυφαίου τραγουδοποιού που συναντά στη σκηνή τη σπουδαία λαϊκή μας τραγουδίστρια, «Αυτή τη δύναμη της φύσεως» όπως λέει, την Ελένη Βιτάλη με την αρράγιστη φωνή, σε μια συνεργασία ιστορικής σημασίας που ανεβάζει τους παλμούς της συγκίνησης και δημιουργεί αισθήματα ενθουσιασμού και ανάτασης.

Δυο καλλιτέχνες, δυο πορείες, δυο βετεράνοι, συναντιούνται επί σκηνής σε μία ιστορική παράσταση από αυτές που θυμόμαστε για πάντα.

Πού: Στον Λόφο της Σάνης

Τι ώρα: 09.30 μμ

Γενική είσοδος 15 ευρώ