Skip to main content

Σάμιος: «Η Δόξα Δράμας στην Σούπερ Λιγκ»

Μία θέση στην Σούπερ Λιγκ πρέπει να πάρει η Δόξα Δράμας σύμφωνα με τον Αθανάσιο Σάμιο.

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Αθανάσιος Σάμιος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM» υποστήριξε πως οι «μαυαετοί» θα πρέπει να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Χρειάζεται να στηριχθεί το ποδόσφαιρο και να υπάρξει μία γενικότερη πρόοδος. Εμείς κάνουμε προετοιμασία στο γήπεδό μας με ένα ρόστερ που δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ για τη Football League, αλλά οι διαφορές με την Σούπερ Λίγκα είναι χαώδεις και χρειάζεται να ενισχυθούμε περισσότερο. Δεν ξέρω αν οι ομάδες θα που θα ανέβουν έχουν δικαίωμα να πάρουν κάποιους παίκτες με κανονική μεταγραφή. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μπορούμε να κινηθούμε για ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ μας και θα ψαχνόμαστε ακόμα μέσα στο γήπεδο.
 
Δικαιούμαστε να είμαστε στη Σούπερ Λίγκα. Εγώ, προσωπικά, και ο κόσμος της Δράμας είμαστε κάθετοι στην κάθαρση του ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αδειοδότησης για τον φάκελό μας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Θα θέλαμε να είχε τελειώσει νωρίτερα η υπόθεση. Εφόσον εμείς συμμετείχαμε στα πλέι οφ και μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να συμμετέχουμε στην Σούπερ Λίγκα τη φετινή σεζόν».