Skip to main content

Σαμαράς: Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την υιοθεσία

Το Αναρρωτήριο Παίδων Πεντέλης επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Υγείας Μάριο Σαλμά, τον εκπρόσωπο του κόμματος Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον βουλευτή Αργύρη Ν
Το Αναρρωτήριο Παίδων Πεντέλης επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Υγείας Μάριο Σαλμά, τον εκπρόσωπο του κόμματος Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον βουλευτή Αργύρη Ντινόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε στους χώρους από τον διοικητή του ιδρύματος Δημοσθένη Τζιαμνάκη, άκουσε τα κάλαντα από τα παιδιά και τους μοίρασε δώρα, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, δήλωσε πως οι πιο δύσκολες ώρες είναι αυτές που τα παιδιά δεν έχουν τους γονείς τους. «Αυτό το έλλειμμα αγάπης και στοργής το δίνουν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του ιδρύματος, που είναι άνθρωποι με Α κεφαλαίο. Η κοινωνία πρέπει να δίνει μαθήματα αγάπης όχι μόνο τις άγιες μέρες αλλά καθημερινά».

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως θα πρέπει «να θέσουμε στη Βουλή μια δέσμη μέτρων που θα επιταχύνουν τις διαδικασίες για την υιοθεσία»

Ανάμεσα στους διατελέσαντες προέδρους του ιδρύματος ήταν και ο προπάππους του Αντώνη Σαμαρά, Στέφανος Δέλτα, και ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία να δει φωτογραφίες του την περίοδο 1922-24.